Kako da pretražujem nekretninu?

Na početnoj stranici odaberite iznajmljivanje ili prodaju i u delu za pretragu počnite da kucate ime područja Vašeg interesa.
Možete da promenite odabrani tip nekretnine, stambeni objekti, i da odaberete poslovni objekti, zemljišta ili ostale nekretnine nekretnine. Možete takođe da odaberete drugu zemlju, cenu i površinu ispod polja za pretragu.
Kada kliknete na Traži, rezultati se prikazuju na dva načina. Sa leve strane možete da vidite listu oglasa a sa desne rezultati će biti prikazani na tačnoj lokaciji na mapi.
Za više personalizovanih rezultata možete definisati različite kriterijume na vrhu stranice, kao što su sprat, godina izgradnje, grejanje i datum objavljivanja. Takođe postoji mogućnost prikazivanja oglasa samo sa sniženim cenama ili nekretnina koje su pogodne za studente. Konačno, možete sortirati rezultate po ceni, površini ili poslednje ažurirane, radi praktičnije navigacije.

Nisam našao oglas koji odgovara mojim potrebama. Šta još mogu učiniti?

U slučaju da ne možete da pronađete ono što tražite ili da ne postoje oglasi koji odgovaraju Vašim kriterijumima pretrage, postoje i druga rešenja koja možete da probate.
Prvo, možete promeniti svoje kriterijume pretraživanja kako biste proširili raspon rezultata. Na primer, možete podesiti maksimalnu cenu nešto malo veću i kasnije je pregovarati i sniziti je. Možda nećete naći odmah ono što želite u tačno vreme, ali morate biti spremni za trenutak kada se pojavi. Zato bi trebalo da sačuvate pretragu i aktivirate email obaveštenja kako biste dobili nove oglase u inbox-u.
Ako Vam je potrebna profesionalna pomoć, agencije za nekretnine možete pronaći prema oblastima i kontakt podacima na listi agencija. Možete takođe podneti zahtev za potražnju kako biste obavestili sve agencije da Vas kontaktiraju za nekretnine u području Vašeg interesa.

Zainteresovan sam za navedenu nekretninu. Kako mogu da stupim u kontakt sa oglašivačem?

Sa desne strane oglasa možete da nađete kontakt podatke oglašivača, ime, broj telefona i web sajt. Na dnu desne strane takođe ćete naći kontak obrazac za slanje direktnog email-a oglašivaču.

Oglas ima lažne informacije. Šta da radim?

Ako primetite da oglas ima lažne karakteristike, fotografije ili da je nekretnina nedostupna, imate mogućnost da je prijavite. Na vrhu galerije slika ćete naći link za prijavu.

Koje su prednosti korisničkog naloga?

Registrujući se kao korisnik na Indomio, imate različite opcije za prilagođavanje i olakšavanje pretrage. Možete da sačuvate omiljene oglase, sakrijete one koji Vas ne zanimaju, sačuvate pretrage i aktivirate obaveštenja na email za nove oglase. Takođe možete da napišete privatne beleške na bilo kom oglasu i da se prijavite sa računara, tableta ili pametnog telefona.

Kako mogu da nađem agencije u području interesa?

Mi smo sastavili sve naše partnerske agencije za nekretnine u našoj bazi, gde na jednom mestu možete da pronađete agencije za nekretnine u području interesa ili po imenu. Možete videti profil svake agencije, njihove oglase, web sajt i kontakt detalje.

Vlasnik sam nekretnine. Kako mogu da je promovišem?

Mi Vam pomažemo da pronađete pravog profesionalca na listi agencija i da pošaljete zahtev za ponudu, jednim klikom, agencijama u području Vašeg interesa.

Vlasnik sam agencije za nekretnine. Kako mogu da oglašavam nekretnine?

Indomio je deo br. 1 mreže portala za agencije za nekretnine u Grčkoj i nudi jedinstvene mogućnosti oglašavanja korsnicima koji traže nekretninu u više zemalja Evrope. Saznajte zašto treba da oglašavate Vašu agenciju na Indomio i registrujte se kao profesionalac.

Vlasnik sam agencije za selidbu/ renoviranje. Kako mogu da postanem Vaš partner?

Indomio pruža mogućnost korisnicima da dobiju ponude od agencija za selidbu i renoviranje. Korisnik podnosi zahtev, novodeći podatke selidbe ili vrstu renoviranja, a njegov zahtev se šalje putem email-a firmama s kojima sarađujemo kako bi mogli da stupe direktno u kontakt.
Pošaljite nam poruku kako bismo Vam dali informacije o svim mogućnostima oglašavanja.

Kako mogu da oglašavam druge profesionalne usluge kod Vas?

Ako želite da oglašavate Vašu kompaniju, nekretnine ili usluge posetiocima Indomio portala, pošaljite nam poruku a mi ćemo naći najbolje rešenje za Vas.