Korisni saveti

Korisni saveti

1. Početak

Odaberite lokaciju za koju ste zainteresovani u delu za pretragu, kako biste prilagodili sadržaj stranice (istaknute oglase, poslednje dodate nekretnine, agencije za nekretnine itd.) u odnosu na Vaše kriterijume. Ukoliko sve zainteresovani za detaljno pretraživanje, možete odabrati "više filtera" u pretrazi.

2. Rezultati pretrage

Na stranici sa rezultatima pretrage, možete sortirati oglase prema kriterijumu koji smatrate najvažnijim, kao što su cena ili površina nekretnine. Ukoliko želite da promenite kriterijume pretrage, to možete uraditi u okviru za pretraživanje na vrhu stranice. Ako želite da vidite sve detalje o nekretnini, jednostavno kliknite na oglas.

Koristite ikone na oglasu kako biste ga dodali u omiljene ili ga sakrili. Možete takođe aktivirati email obaveštenja ili sačuvati svoje omiljene pretrage putem ikonica na desnoj strani, ispod okvira za pretraživanje. Da biste koristili ove mogućnosti, myIndomioprijavite se

3. Detalji oglasa

Sve detalje o nekretnini koja Vas zanima možete pronaći klikom na oglas za nekretninu. Tu takođe možete pronaći i kontakt detalje privatnog vlasnika nekretnine ili agencije za nekretnine koji su postavili oglas. Vlasnika ili agenciju za nekretnine možete kontaktirati putem zahteva za posetu ili telefonom, tako što ćete kliknuti na dugme "Prikaži telefon".

4. Zahtev za posetu

Zahtev za posetu nekretnini možete popuniti direktno sa oglasa za nekretninu za koju ste zainteresovani. Oglašavač će Vas zatim kontaktirati, kako bi vam pružio dodatne informacije o nekretnini i eventualno dogovorio sa Vama detalje za posetu. Na osnovu toga možete da odlučite da li ste zainteresovani za nekretninu. Iskoristite deo u formularu u kome možete napisati dodatne informacije, kako biste oglašivaču dali sve informacije koje bi trebalo da zna pre nego što Vas kontaktira.

5. Pretraga poslovnih nekretnina

Na ovoj stranici možete da odaberete kriterijume za pretragu poslovnih objekata. Na desnoj strani nalaze se izdvojene poslovne nekretnine, kao što su kancelarije, lokali, poslovne zgrade, kao i izdvojene agencije za nekretnine koje prodaju ili izdaju nekretnine za koje ste zainteresovani.

6. Pretraga zemljišta

Na ovoj stranici možete da vršite pretragu zemljišta. Na desnoj strani nalaze se oglasi za izdvojena zemljišta, kao što su njive, placevi... Tu se nalaze i izdvojene agencije za nekretnine koje u ponudi imaju kategorije zemljišta za koje ste zainteresovani.

7. Ostale nekretnine

Na ovoj stranici možete da pretražujete nekretnine koje ne pripadaju drugim kategorijama, kao što su garažna mesta, biznis, montažne kuće, montažni objekti...

8. Zahtev za ponudu nekretnine agenciji

Zahtev za ponudu nekretnine je forma uz pomoć koje možete da pronađete agenciju koja će nekretninu koju imate promovisati umesto Vas. Da li ćete se odlučiti da nekretninu predate agenciji na upravljanje i pod kojim uslovima, zavisi isključivo od Vašeg dogovora. U poruci napišite što je više detalja moguće o nekretnini za koje mislite da mogu koristiti agentu, kao i Vaše zahteve i očekivanja koja se tiču buduće saradnje.

9. Pretraga agencija za nekretnine

Da biste pronašli agenciju za nekretnine na lokaciji koja Vas interesuje, koristite listu agencija iz glavnog menija. Nakon odabira agencije, možete da pogledate sve nekretnine koje agencija ima na njenoj stranici. Ovo će Vam pomoći da lakše svedete pretragu nekretnina na manji broj i fokusirate se samo na one koje ispunjavaju sve Vaše kriterijume.

10. Zahtev za potražnju

Koristite zahtev za potražnju nekretnina kako biste obavestili što više agencija o nekretnini koju tražite. Zahtevi za potražnju biće prosleđeni agencijama koje posluju u oblasti koja Vas interesuje i one će Vas kontaktirati ukoliko imaju nekretninu koja se slaže sa Vašim kriterijumima. Pokušajte da sa što više detalja objasnite agencijama šta je ono što tražite, kako bi mogle da ispune Vaše zahteve.