Oglašavanje na Indomio

Indomio pruža svakoj agenciji za nekretnine mogućnost da lako i efikasno proširi svoj portfolio putem zahteva za potražnju, ponudu ili posetu koje podnose korisnici.

Agencije za nekretnine mogu da promovišu svoje nekretnine putem oglasa koji sadrže detaljne opise, imenom i web stranicom za svoju agenciju, pretraživačem isključivo za njihove oglase i kontakt podatke. U administratorskom panelu mogu takođe da prate sve statistike. Registrujte se kao profesionalac i naš tim će Vam pomoći da promovišete svoju agenciju.

Internacionalna promocija

Registracijom na portalu Indomio, postajete deo međunarodne mreže portala sa visokom tehnološkom pozadinom i dugogodišnjim iskustvom u online poslovanju. Vaša agencija i oglasi se automatski nalaze na svim Indomio portalima (Indomio.hr, Indomio.com.mt, Indomio.si), čime stižu do potencijalnih klijenata iz drugih zemalja. Saznajte više o Indomio portalu

Indomio je deo Spitogatos Network koja u svom sastavu ima veliki broj poznatih brendova u jugoistočnoj Evropi. Svi Indomio portali imaju veliki broj korisnika, čiji se broj svakodnevno povećava. Godišnja statistika iznosi:

  • 15 miliona jedinstvenih poseta
  • 1 milijarda pregleda
  • 40 miliona poseta
  • 30 pretraga u sekundi
  • 21 milion potencijalnih klijenata

Postanite deo Indomio portala - prijavite se kao profesionalac u poslovanju sa nekretninama ili pošaljite email na info@indomio.rs.

Ako ste zainteresovani da postanete deo profesionalne Indomio mreže kao stručnjak za selidbe ili renoviranje, popunite kontakt obrazac i naš tim će Vas kontaktirati!