Indomio

Indomio

Potraga za idealnom nekretninom je složen proces, sa mnogo nesigurnosti i nedostatka transparentnosti. Naša vizija je da olakšamo ovaj proces i pružimo snažna rešenja za pretragu nekretnina uz korišćenje naprednih tehnologija.

Indomio, osnovan 2017. godine, je online portal koji omogućava lako i jednostavno pronalaženje nekretnina.

Na oglasniku Indomio možete pronaći oglase za izdavanje i prodaju stanova, prodaju kuća, novogradnju ali i ostale stambene nekretnine kao što su garsonjere, vile, vikendice. Takođe, ovde možete pronaći ponude za izdavanje lokala, poslovnih prostora, hala i magacina, kao i oglase za zemljišta na prodaju, prodaju seoskih imanja, građevinskog zemljišta i svih ostalih vrsta nekretnina za koje ste zainteresovani.

Indomio.rs kupcima nekretnina, zainteresovanima za izdavanje nekretnina i prodavcima nekretnina pruža sve one informacije koje su im potrebne za donošenje odluke o životnom ili poslovnom prostoru.

Želite da jednostavno pretražujete nekretnine? Za sve one koji su zainteresovani za kupovinu ili iznajmljivanje nekretnine, Indomio.rs nudi jedinstvene alate za pretragu i veliki broj oglasa sa detaljnim karakteristikama i fotografijama, kako bi jednostavno pronašli idealnu nekretninu. Kao korisnik, možete da kreirate svoj nalog, gde možete da sačuvate svoje omiljene oglase i pretrage i primate email obaveštenja sa novim nekretninama koje odgovaraju Vašim kriterijumima pretrage. Takođe, svakom korisniku portala je omogućeno da jednostavno kontaktira agecije za nekretnine, šalje zahteve za potražnju ili ponudu nekretnina.

Agencijama za nekretnine Indomio nudi mogućnost da pronađu klijente ili povećaju broj nekretnina lako i jednostavno, tako što će automatski dobijati zahteve klijenata za ponudu ili potražnju nekretnina. Takođe, agencije za nekretnine mogu da na portalu Indomio oglase svoje nekretnine i na taj način promovišu svoju ponudu, ali i da naprave svoju stranicu, na kojoj će moći da predstave sve svoje nekretnine i kontakt detalje. Kroz admin panel, svaki agent za nekretnine može da prati kako se njegova nekretnina pozicionira na osnovu detaljne statistike dostupne za svaki oglas.

Indomio je u potpunosti u vlasništvu Spitogatos mreže, firme broj 1 u Grčkoj koja se bavi naprednim rešenjima za nekretnine. Spitogatos mreža je deo italijanske Real web grupe, koja je, između ostalog, vlasnik Immobiliare.it, broj 1 oglasnika za nekretnine u Italiji. Spitogatos mreža u svom sastavu ima top 3 web portala za nekretnine u Grčkoj i na Kipru:

Kreativni i profesionalni Indomio tim napravio je modernu platformu, u skladu sa najnovijim tehnologijama kako bi oglasnik za nekretnine prilagodio Vašim potrebama, ali i potrebama tržišta za nekretnine, uz maksimalnu transparentnost i kredibilnost. Takođe, Indomio tim je uvek tu da pomogne klijentima i zajedno sa njima isprati sve procese vezane za pretragu ili promovisanje nekretnina, nudeći jedinstvene mogućnosti za korisnike, privatne vlasnike i profesionalce u poslovanju sa nekretninama.

Indomio nudi jedinstveni plan za promovisanje nekretnina i njihovo prikazivanje velikom broju potencionalnih klijenata, kako bi svaka agencija za nekretnine mogla da promoviše svoje usluge na najbolji mogući način.

Da li ste spremni da Vas klijenti pronađu?

Pogledajte mogućnosti koje nudimo profesionalcima u poslovanju sa nekretninama ili popunite formu za registraciju i mi ćemo Vas kontaktirati.