Indomio

Potraga za idealnom nekretninom je složen proces, sa mnogo nesigurnosti i nedostatka transparentnosti. Naša vizija je da olakšamo ovaj proces i pružimo snažna rešenja za pretragu nekretnina uz korišćenje naprednih tehnologija.

Indomio, osnovan 2017. godine, je online portal koji omogućava lako i jednostavno pronalaženje nekretnina. Na oglasniku Indomio možete pronaći oglase za izdavanje i prodaju stanova, prodaju kuća, novogradnju ali i ostale stambene nekretnine kao što su garsonjere, vile, vikendice.

Indomio nudi jedinstven pretraživač nekretnina čiji rezultati se prikazuju na mapi, sa detaljnim karakteristikama i fotografijama kako bi lako pronašli ono što tražite.

Kao korisnik, možete da kreirate svoj nalog, gde možete da sačuvate svoje omiljene oglase, pretrage, da primate email obaveštenja sa novim nekretninama koje odgovaraju Vašim kriterijumima pretrage, kao i da kontaktirate agecije za nekretnine.

Naša mreža agencija za nekretnine je samo jedan klik daleko! Ako Vam je potreban savet ili usluga od profesionalca, možete da podnesete zahtev za potražnju nekretnine koju tražite ili zahtev za ponudu za svoju nekretninu koja je na prodaju ili za iznajmljivanje.

Indomio pruža dodatne usluge za nekretnine kako bi Vam pomogaoda lakše uradite ono što Vam je važno i uživate u svom novom domu ili poslovnom prostoru. Podnošenjem zahteva našim profesionalcima dobijate ponudu za selidbu ili renoviranje 0

Ko smo mi?

Indomio je u potpunosti u vlasništvu Spitogatos Network, broj 1 firme u Grčkoj koja pruža napredna i tehnološka rešenja agencijama za nekretnine i vlasnik je 4 najveća oglasnika u Grčkoj i na Kipru [Spitogatos.gr - Tospitimou.gr - Spiti24.gr - Spitogatos.com.cy]. Spitogatos mreža pripada takođe Real Web grupi, koja između ostalog, upravlja top portalima za nekretnine u Italiji (Immobiliare.it), Švajcarskoj, Monaku i Španiji.

Indomio je prisutan u nekoliko zemalja Evrope, kao što su Hrvatska, Malta, Slovenija i Bugarska.

Pogledajte mogućnosti koje nudimo profesionalcima u poslovanju sa nekretninama ili popunite obrazac za registraciju i mi ćemo Vas kontaktirati.