Kontaktirajte nas

O oglasniku Indomio

Indomio je portal za nekretnine sa velikim brojem oglasa za stanove, kuće, poslovne prostore, zemljišta objavljenih od strane vlasnika direktno ili agencija za nekretnine.

Za sve informacije o nekretninama koje se nalaze na našem portalu, kontakt osoba je agencija za nekretnine ili privatno lice koje je oglas postavilo. Njihovi kontakti nalaze se u detaljima kod samih oglasa.

Indomio ne poseduje nekretnine, niti se bavi uslugama koje se tiču izdavanja ili prodaje nekretnina. Ukoliko želite da pošaljete zahtev za posetu, ponudu ili potražnju nekretnine za koju ste zainteresovani, ali i za sve ostale informacije koje se tiču objavljenih nekretnina, obratite se agencijama za nekretnine koje možete pronaći u ovom katalogu.

Za sve detalje o nekretninama odgovorni su privatni vlasnici ili agencije za nekretnine koje su objavile oglas, a ne web sajt Indomio.Kontaktirajte nas

*
*
*
*

Potrebna Vam je pomoć?

Da li ste agent za nekretnine? Registrujte se kao agencija za nekretnine i kontaktiraćemo Vas kako bismo zajedno pronašli najbolje rešenje za promociju Vaših oglasa i agencije.

Ukoliko imate nekretninu za prodaju ili izdavanje, preporučujemo Vam da kontaktirate neku od agencija koje posluju u mestu u kojoj se Vaša nekretnina nalazi. Popunite zahtev za ponudu nekretnine besplatno, bez ikakve obaveze.

Pokušavate da pronađete nekretninu koja će odgovarati Vašim potrebama? Uz pomoć zahteva za potražnju pitajte sve agente za nekretnine u oblasti koja Vas interesuje da li mogu da Vam pomognu.